12 jaar geleden ben ik via Yvonne aan mijn paard gekomen. Joop en Yvonne zijn lieve mensen die echt weten of het paard bij je past. Sinds ik Cheyenne heb gekocht is ze ook op de stal blijven staan in pension. Wij staan al 12 jaar met veel plezier op de stal en ik geniet elke dag van de goede klik die ik heb met Cheyenne. Joop en Yvonne zijn toppers! Zowel voor mij als mijn paard.
Wil jij graag een berichtje plaatsen op onze website, laat het me weten!
Curly Stal Yvonne - reviews
Yvonne
Sinds februari 2014 staat ons paard Beauty bij Curly Stal Yvonne. Echt een hele fijne, gezellige kleinschalige stal waar ze goed ruwvoer en krachtvoer krijgen en daarnaast ook nog muesli, groente en fruit. De verzorging van de paarden is uitstekend. Er wordt elke dag gemest en het vlas wordt aangevuld en zo nodig wordt de stal helemaal voorzien van nieuw vlas. De eigenaren zijn kundig en zeer liefdevol naar de paarden. Ze staan je altijd bij met raad en daad. Er is een mooie ruime verlichte buitenrijbak aanwezig en een kantine waar de zadelkasten staan. Wij zijn heel blij dat we 7 jaar geleden de stap hebben gezet om ons paard hier te stallen. We gaan er elke dag met plezier naar toe en Beauty is ook erg happy daar.
Oktober 2020
Een aantal maanden geleden was ik op zoek maar een verzorgpaard of pony. Op Facebook kwam een advertentie voorbij van Joop en Yvonne. Zij zochten nog verzorgsters voor hun Curly's. Ik heb direct gereageerd en een afspraak gemaakt om te komen kijken. Het was een hele fijne kennismaking.
Wat me meteen opviel was dat Joop en Yvonne zo vol liefde naar hun paarden en alle andere dieren zijn. En dat zijn er nogal wat!;-)
Over ieder paard werd uitgebreid verteld wat de karaktereigenschappen waren. uiteindelijk is mijn keuze op Khyra gevallen. Wat een lieverd. Zo lief en zo chill. Ik geniet van ieder moment dat ik bij haar ben. Rijden, poetsen, knuffelen, heerlijk!
Ik ben blij dat Khyra op mijn pad is gekomen en ben Joop en Yvonne echt dankbaar dat ik haar verzorgster mag zijn! Het zijn toppers!
Curly Stal Yvonne - reviews
Rian
Verzorgster van Khyra